Nyheter

Igår genomfördes årsmötet för Ljungby Kung Fu förening. Nedan följer en kort sammanfattning om vad som beslutades och vad som gick igenom.

Länk folkhälsomyndigheten. https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/atgarder-mot-covid-19/

Vi hoppas att alla har firat jul och nyår på bästa sätt. Med detta avklarat nalkas en ny termin i Ljungby Kung Fu. Med de rådande omständigheterna kommer endast ETT pass i VECKAN genomföras, åtminstone fram till vårt års möte.

Julen står för dörren och med det slutet för höstterminen 2021. Terminen har skakats av ett osäkert samhälle med COVID hotande runt hörnen, men vi har med tydliga restriktioner och handsprit kunnat bedriva verksamheten.

Veckorna går fort och för många har semestern/sommarlovet börjat närma sig sitt slut. Detta markerar början för en ny termin av kampsport.

Trots den regniga perioden vi har nu så närmar sig trots allt sommaren och med det terminsavslut våren 2021. COVID-19 har ställt till det för alla i samhället och vår klubb är inget undantag.

Årsmöte

21.02.2021

Den 10 Mars kl. 18:00 är planen att genomföra ett årsmöte. Kom gärna och ta del av planen för året och var med och påverka!