Nyheter

Sommaren går fort på gott och ont. Det känns som att vi nyss avslutade vårterminen och v.34 öppnar vi nu för höstterminen. Gamla och nya elever är hjärtligt välkomna!

I onsdags avslutade vi terminens sista inomhusträning. Nu väntar några veckor med träning utomhus! Planen är att träna ute tom v.27 för att sedan avsluta vårterminen. Höstterminen planeras starta v.34. Glöm då inte att även vår juniorgrupp startar till hösten!

Det var återigen dags att slå upp dörrarna för nya medlemmar. Det gör vi från och med Februari 2024.

Årsmöte

07.02.2023

Föreningen bjuder nu in till årsmöte, onsdagen den 22/2 kl: 18:00, på stensbergsskolan.

Vårterminen

21.12.2022

Nu närmar sig julen med raska kliv och vi hoppas ni alla har det bra och hunnit med allt julstök. Den 11 Jan kl. 18:00 -20:00 finns det möjlighet att träna i Stenbergsskolans gympasal. Björkstigen 9, 341 33 Ljungby. Det kommer vara möjligt att träna där varje onsdag fram till sommaren.
Hoppas vi ses! god jul & got nytt år...

För över åtta år sedan satte vi för första gången foten i lokalen på kungsgatan 40. Vi gjorde ett gediget arbete med att måla om och ställa i ordning för att göra lokalen till vår. Det är svårt att säga hur många elever och träningskamrater som passerat dörrarna till vår lokal, låt oss säga att det är väldigt många...

Traditionella kung fu gruppen kommer nu mera att träna samtidigt som MMA gruppen på tisdagar. Detta möjliggör att Kung fu gruppen kan välja att delta på MMA träningen om så önskas.

Torsdagar

21.09.2022

För tillfället har vi brist på tillgängliga instruktörer på Torsdagarna, dessa få tillsvidare ställas in.