Nyheter

För över åtta år sedan satte vi för första gången foten i lokalen på kungsgatan 40. Vi gjorde ett gediget arbete med att måla om och ställa i ordning för att göra lokalen till vår. Det är svårt att säga hur många elever och träningskamrater som passerat dörrarna till vår lokal, låt oss säga att det är väldigt många...

Traditionella kung fu gruppen kommer nu mera att träna samtidigt som MMA gruppen på tisdagar. Detta möjliggör att Kung fu gruppen kan välja att delta på MMA träningen om så önskas.

Torsdagar

21.09.2022

För tillfället har vi brist på tillgängliga instruktörer på Torsdagarna, dessa få tillsvidare ställas in.

Höstterminen

09.08.2022

Vecka 33 startar Kung Fu träningarna på Torsdagar kl. 18:00 -19:30. Från och med den 12 September kommer Qi Gong gruppen starta samt Kung Fu gruppens Måndagspass.

Nu har vårterminen avslutats och vi tar alla lite välförtjänt semester. Nu tar vi sikte på augusti och start av höstterminen. Trevlig sommar!

Igår genomfördes årsmötet för Ljungby Kung Fu förening. Nedan följer en kort sammanfattning om vad som beslutades och vad som gick igenom.

Länk folkhälsomyndigheten. https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/atgarder-mot-covid-19/

Vi hoppas att alla har firat jul och nyår på bästa sätt. Med detta avklarat nalkas en ny termin i Ljungby Kung Fu. Med de rådande omständigheterna kommer endast ETT pass i VECKAN genomföras, åtminstone fram till vårt års möte.

Julen står för dörren och med det slutet för höstterminen 2021. Terminen har skakats av ett osäkert samhälle med COVID hotande runt hörnen, men vi har med tydliga restriktioner och handsprit kunnat bedriva verksamheten.

Veckorna går fort och för många har semestern/sommarlovet börjat närma sig sitt slut. Detta markerar början för en ny termin av kampsport.